Kotikuntosali 528-H, jossa on 100 kg painot

Kotikuntosali 528-H, jossa on 100 kg painot, on täydellinen harjoitusvaihtoehto sinulle, joka haluat päästä kuntoon suoraan kotoa käsin. Tämä monitoimilaite on suunniteltu toiminnallisuus ja muotoilu mielessä pitäen, mikä tekee siitä täydellisen harjoituskumppanin niin aloittelijoille kuin kokeneille urheilijoille.

100 kg painoillaan tämä monitoimilaite tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia eri lihasryhmien harjoitteluun. Käytä sitä vahvistaaksesi käsien ja jalkojen lihaksia, parantaaksesi kuntoasi tai vain pysyäksesi kunnossa. Vakaan rakenteen ja säädettävän vastuksen ansiosta voit mukauttaa harjoituksesi omiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Tämän monitoimilaitteen innovatiivinen muotoilukonsepti ja ergonomiset ominaisuudet tarjoavat sinulle mukavan ja tehokkaan harjoittelukokemuksen. Erilaisilla otteilla, painopakalla ja säädettävillä istuimilla ja käsinojilla voit räätälöidä harjoitussession juuri haluamallasi tavalla.

Olitpa sitten kokenut urheilija, joka haluaa viedä kotiharjoittelunsa uudelle tasolle, tai aloittelija, joka haluaa aloittaa treenaamisen, Kotikuntosali 528-H, jossa on 100 kg painot, on täydellinen valinta sinulle. Tilaa oma monitoimilaitteesi tänään ja aloita kehosi muokkaaminen suoraan kotoa käsin!