• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Kaikki henkilötietosi, jotka annat meille ”FunGarage.fi”, Brantech imp AB, 556683-1268 käsitellään suurella kunnioituksella ja lainmukaisesti. Emme tarjoa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle. Antamasi tiedot kerätään sen takia että voimme täyttää velvollisuutemme ja voimme antaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvän takuu, osto- ja asiakaspalvelukokemuksen. Voit valita itse, haluatko ottaa osaa uutiskirjeeseemme. Jos haluat perua uutiskirjeemme, mene ”www.fungarage.fi” ja sitä kautta voit perua sen.

Uusi tietosuoja-asetus (GDPR) tarkoittaa sitä, että sinulla asiakkaana on oikeus tulla unohdetuksi. Jos haluat poistaa henkilötietosi meidän tietokannastamme, ota yhteyttä ”info@fungarage.fi.” Asiakkaana, jos päätät tulla poistetuksi ennen kuin takuusi on umpeutunut, sinulla on vielä mahdollisuus käyttää takuutasi, mutta se tarkoittaa, että me emme näe ostoksesi historiaa, joka voi vaikeuttaa takuuasioita. 

Svea Finans, joka on PSP-palvelumme (Payment Service Provider), täyttää tietosuojamääritelmän vaatimukset ja suojaa tietosi ulkoisilta tunkeutumisilta ja uhilta. Kun hyväksyt ostoksesi, hyväksyt heidän käyttöehtonsa. 

Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili