• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Soutulaitteet

Soutulaite on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista kuntoilulaitteista, joita voit omistaa kotona. Tässä on joitakin tärkeimpiä syitä, miksi soutulaite on niin hyvä olla kotona:

Koko kehon harjoitus: Soutu on yksi harvoista harjoituksista, jotka tehokkaasti treenaavat koko kehoa. Harjoittelet sekä käsiä, jalkoja, selkää, rintaa että vatsaa samanaikaisesti.

Hellävarainen harjoitus: Soutu on matalan iskun harjoitus, joka on hellävarainen nivelille ja selälle. Se on täydellinen harjoitus niille, joilla on selkäongelmia tai nivelsärkyjä.

Kalorien poltto: Soutu on tehokas cardio-harjoitus, joka auttaa sinua polttamaan paljon kaloreita lyhyessä ajassa. 20-30 minuutin soutusessio voi polttaa jopa 500 kaloria.

Helppokäyttöisyys: Omistamalla soutulaitteen kotona, sinun ei enää tarvitse matkustaa kuntosalille harjoittelemaan. Voit harjoitella milloin haluat ja mukavasti omassa kodissasi.

Monipuolinen harjoitus: Voit säätää soutulaitteen vastusta sovittaaksesi harjoittelun tarpeisiisi. Voit tehdä voimakasta cardio-harjoitusta tai rennompaa voimaharjoitusta.

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili