• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Veneitä

Tervetuloa FunGarage.fi - verkkokauppaasi radiolla ohjattaville veneille ja amphibia-ajoneuvoille parhaasta laadusta. Tarjoamme laajan valikoiman malleja, mukaan lukien radiolla ohjattavia veneitä, jotka ovat täydellisiä meriajeluille, ja amphibia-ajoneuvoja, joita voidaan käyttää sekä maalla että vedessä.

Radiolla ohjattavat veneemme on suunniteltu tarjoamaan autenttinen meriajeluelämys nopealla nopeudella ja jouhevalla hallinnalla. Meillä on erilaisia ​​veneitä, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Veneemme ovat myös varustettu laadukkailla moottoreilla ja akkuilla pidemmän ajoajan takaamiseksi.

Amphibia-ajoneuvomme ovat myös jännittävä kategoria radiolla ohjattavia ajoneuvoja, joita voidaan käyttää sekä maalla että vedessä. Näillä ajoneuvoilla voit nauttia autenttisesta maastoajoelämyksestä, olipa sitten maalla tai vedessä.

Tarjoamme myös laajan valikoiman lisävarusteita ja varaosia radiolla ohjattaville veneillemme, mukaan lukien akut, laturit, propellereita ja moottoreita. Olemme ylpeitä tarjotaksemme laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että asiakkaillamme on pääsy laajimpaan valikoimaan lisävarusteita ja varaosia.

Olipa sinä aloittelija tai kokeneempi kuljettaja, voit luottaa FunGarage.fiin tarjoamaan laadukkaita radiolla ohjattavia veneitä ja amphibia-ajoneuvoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan autenttinen ajoelämys. Tutki valikoimaamme tänään ja löydä täydellinen malli sinulle!

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili