• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Elcykel

Sähköpyörä

Sähköpyörän edut ovat moninaiset. Saat liikuntaa, mutta saat myös avustusta ylämäissä, vastatuulessa ja lumisohjossa. Liikut sujuvasti ja nopeasti, ja hiilidioksidipäästösi ovat vain murto-osa auton päästöistä. Lisäksi sähköpyörällä liikkuminen on hauskaa, eikä sinun tarvitse tuntea oloasi hikiseksi ja epäraikkaaksi pyöräretken jälkeen. Sähköpyörällä säästät sekä aikaa, rahaa että ympäristöä.

Sähköpyörä tekee pyöräretkestä helpon

Eivät ole vain ylämäet ja vastatuuli, jotka joskus voivat tehdä pyöräretkestä raskaamman kuin sen tarvitsee olla. Kun lisäksi lumi on tullut, voi olla houkuttelevaa jättää pyörä sivuun ja kulkea työhön tai kouluun toisin keinoin. Mutta vaihtoehtoja on! Meillä on kaksi mahtavaa sähköpyörää, jotka soveltuvat erittäin hyvin liikkumiseen lumessa ja vaikeassa maastossa.

Ketterä kuin mikä

Valitsemalla taitettavan sähköpyörän voit helposti ottaa sen mukaan asuntovaunu-/autoilulomalle. Taitettavat sähköpyörämme ovat erittäin helppoja taittaa kasaan ja avata, ilman että vakaus kärsii. Taittamalla sähköpyöräsi voit jopa ottaa sen mukaan autoon tai junaan/bussiin. Et tarvitse vetokoukkua pyörätelineellä autossasi, taita vain pyörä kasaan ja heitä se auton takakonttiin!

Sähköpyörä talvella?

Apumoottori tekee etenemisestä lumisohjossa ja syvässä lumessa paljon helpompaa. Se auttaa aina 25 km/h asti tasaisella maalla, mutta lumessa se ei ehkä ole niinkään nopeudesta kiinni, vaan pikemminkin avusta raskaammassa maastossa. Lisäksi renkaat ovat uskomattoman sopivat tarkoitukseen; leveät ja karkeasti kuvioidut. Renkaiden kuviot muistuttavat enemmän crossimoottoripyörän renkaita kuin tavallisia pyöränrenkaita. Leveys lisää pitoaluetta ja vähentää liukastumisen tai uraonnettomuuksien riskiä, missä saatat jäädä muiden ajamien urien vangiksi ja ehkä et pysty ohjaamaan. Leveät renkaat ylittävät nämä helposti. Kuviot lisäävät lisäpitoa erinomaiseen ajotuntumaan. Sähköpyörällä vältät myös mahdollisen liikennekaaoksen lumipaniikissa, joka syntyy joka vuosi. Pääset perille ajoissa ja olematta täysin uupunut tai hikinen!

Säästä rahaa sähköpyörällä

Sähköpyörä on edullinen vaihtoehto esimerkiksi autoon tai mopoon verrattuna, erityisesti nykyisillä polttoainehinnoilla. Lisäksi vältät ajoneuvoveron ja vakuutuksen, sekä mahdolliset pysäköinti- tai autotallimaksut. Sähköpyörän lataaminen on myös edullista, se tapahtuu laturilla tavallisessa seinäpistorasiassa.

Suodata
  • Alennuksessa!
  • -100,00 €
Sähköpyörä VBX-1 Camp 250W | Osta osoitteesta Fungarage
Viite: 21926 Saatavilla varastossa
Hinta 889,00 € -100,00 € Normaalihinta 989,00 €
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili