• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Minimoto

Minimoto

Olemme ylpeitä esitellessämme sinulle tähtinähtävyytemme, Minimoto - upea miniajoneuvo, joka on ollut koko FunGarage-kokemuksen perusta vuodesta 2005 lähtien.

Minimoto ei ole vain tavallinen ajoneuvo, se on loputon hauskan ja jännittävän seikkailun lähde niin isoille kuin pienillekin. Kompaktin kokonsa ja vaikuttavan suorituskykynsä ansiosta Minimoto on täydellinen tapa tutkia sekä sisä- että ulkoratoja ja kokea adrenaliiniryöppy lähellä maata liitäessäsi eteenpäin!

On vaikea olla rakastumatta Minimoton viehättävään ja leikkisään muotoiluun. Värikkäiden yksityiskohtiensa ja sulavien linjojensa ansiosta tämä miniajoneuvo on todellinen yleisön suosikki. Ja parasta kaikessa on, että Minimoto on helppo ajaa, mikä tekee siitä täydellisen aktiviteetin koko perheelle nautittavaksi yhdessä.

Olitpa sitten kokenut kuljettaja tai aloittelija, Minimoto tarjoaa sinulle kokemuksen, joka on kaikkea muuta kuin tavallinen. Vaikuttavien nopeuksiensa ja sulavien ohjausominaisuuksiensa ansiosta voit todella tuntea adrenaliinin virtaavan kehossasi, kun kiidät radalla. Se on kokemus, jota et tule unohtamaan!

Joten miksi odottaa? Hanki yksi perheellesi, ystävillesi tai työtovereillesi ja tarjoa itsellesi unohtumaton kokemus Minimoton tähtenä. Tule ja löydä, miksi olemme olleet johtava seikkailu- ja viihdekeskus vuodesta 2005!

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili