• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Skydd

Suojat ja varusteet

Jos ajat crossia ja motocrossia, tiedät kuinka hauska ja vauhdikas urheilu se on, mutta tiedät myös, kuinka tärkeää on käyttää oikeaa suojavarustusta. Täällä tarjoamme laajan valikoiman suojia sinulle, joka ajat ammattitasolla sekä harrastustasolla. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja niissä on hyvä istuvuus ja mukavuus.

ATV:n ja motocrossin ajaessa on tärkeää käyttää suojia vammojen riskin minimoimiseksi. Suojat auttavat suojaamaan kehoa iskuilta, tärähdyksiltä ja naarmuilta, jotka voivat syntyä ajon aikana. Joitakin yleisimmin käytettyjä suojia ovat kypärä, hanskat, saappaat, suojapaita, suojaliivi, polvisuojat ja kyynärsuojat.

Kypärä on suojan tärkein osa ja auttaa suojaamaan päätä ja aivoja onnettomuudessa. On tärkeää valita kypärä, joka sopii hyvin ja on CE-merkitty varmistaakseen optimaalisen suojan.

Suojapaidat ja suojaliivit ovat myös tärkeitä, sillä ne auttavat suojaamaan rintaa, selkää ja olkapäitä vammoilta onnettomuudessa. Polvi- ja kyynärsuojat ovat myös tärkeitä suojatakseen niveliä ja jalkoja iskuilta ja naarmuilta.

Hanskat ja saappaat ovat myös tärkeitä, sillä ne auttavat suojaamaan käsiä ja jalkoja vammoilta ja tarjoavat paremman otteen ohjaustangosta ja jalkatappeista.

Oikean suojan käyttäminen on tärkeä turvatoimi ATV:n ja motocrossin ajaessa, ja se voi auttaa vähentämään vakavien vammojen ja onnettomuuksien riskiä. FunGaragessa löydät laajan valikoiman laadukkaita suojia ATV:lle ja motocrossille, mutta myös mopokypäriä, joten voit tuntea olosi turvalliseksi ja suojatuksi ajaessasi.

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili