• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Sähköskootteri eri versioina - Osta verkosta

Sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta - joka tunnetaan myös nimillä sähköskootteri tai sähkömopo - teki suuren sisääntulonsa Ruotsiin noin vuonna 2018. Silloin saattoi melkein yön yli nähdä vuokrattavia sähköskoottereita suurkaupungeissa ympäri maata. Aluksi nuoremmat ihmiset olivat tavallisempia tämän uuden kulkuvälineen omaksumisessa. Ensinnäkin, on todella hauskaa viilettää ympäriinsä sähköskootterilla. Mutta ajan myötä ajoneuvo on yhä enemmän muodostunut vaihtoehtoiseksi kulkuvälineeksi julkisen liikenteen tai oman auton rinnalle. Nykyään ei ole epätavallista pendelöidä kouluun ja töihin kaupungin sisällä. Hyötyjä on monia; liikut sujuvasti, vältät autojonot, pienempi ympäristövaikutus verrattuna esimerkiksi autoon. Jotkin mallit ovat erittäin siroja ja myös taitettavia, mikä tarkoittaa, että voit ottaa ajoneuvon mukaasi asuntoon, bussiin tai junaan, tai toimistoon.

 

Tarjoamme laajan valikoiman sähköpotkulautoja, mukaan lukien malleja satulalla ja ilman, jotka sopivat täydellisesti sekä työmatkoihin että vapaa-aikaan. Sähköpotkulaudat ovat korkealaatuisia ja suunniteltu tarjoamaan sujuvan ja luotettavan ajokokemuksen.Mikä on sähköpotkulauta?

Sähköpotkulauta on sähköllä toimiva ajoneuvo, jossa on seisomalauta kahden linjassa olevan pyörän välissä. Etuosassa on ohjaustanko, kaasukahva, jarrukahva, ajotietokone, soittokello ja valvontavalot. Jotkut mallit sisältävät istuimen, jotta matkustaminen olisi mukavampaa. Akku sijaitsee yleensä seisomalautan alla ja sähkömoottori on integroitu takapyörään. Sähköpotkulaudan voi ladata kotona tavallisesta pistorasiasta.

 

Lait ja säännöt sähköpotkulaudoille

Ruotsissa sähköpotkulauta luokitellaan polkupyöräksi ja se on täysin laillinen, kun huippunopeus on enintään 20 km/h ja teho on enintään 250 W.

Ajoneuvoa saa käyttää samalla tavalla kuin polkupyörää, eli pyörätiellä ja joissakin tapauksissa autotiellä. Jos sähköpotkulaudalla on suurempi suorituskyky, sitä saa käyttää vain aidatulla alueella.

Alle 15-vuotiaiden on käytettävä kypärää ajaessaan. Siinä on oltava jarrut ja soittokello. Jos ajetaan pimeässä, on oltava toimivat etu- ja takavalot sekä heijastimet.

 

Oikean sähköpotkulaudan valitseminen

On erilaisia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun etsit oikeaa sähköpotkulautaa omiin tarpeisiisi.

Iskunvaimennus ja satula

Jos sähköpotkulauta on varustettu iskunvaimentimilla ja satulalla, saat mukavampaa ajokokemusta.

Renkaat

Renkaissa on tai ei ole sisäkumia. Sisäkumiton rengas on helpompi vaihtaa, mutta sisäkumilla varustettu rengas tarjoaa hieman lisäsuojaa rengasrikkoa vastaan, koska rengasreikä ei välttämättä tarkoita sisäkumin puhkeamista. Renkaiden koko - pienemmät pyörät tekevät ajoneuvosta kompaktimman, mutta toisaalta suuremmat pyörät tarjoavat paremman mukavuuden. Leveämmät renkaat voivat myös lisätä mukavuutta, mutta ehkä ennen kaikkea parantaa ajettavuutta hieman haastavammilla teillä. Karkeakuvioiset renkaat tarjoavat paremman pidon, kun taas sileämmät renkaat vähentävät kitkaa, mikä voi johtaa pidempään ajomatkaan.

Moottorityyppi

On olemassa kaksi tyyppiä sähkömoottoreita - perinteinen sähkömoottori ja harjaton moottori. Tavallinen sähkömoottori on suhteellisen yksinkertainen rakenteeltaan ja sillä on yksinkertaisempi moottorinohjaus, jossa on vain kaksi johtoa. Ne eivät sisällä elektronista ohjausta ja ovat siten hieman luotettavampia vaikeammissa ympäristöissä. Joissakin tapauksissa tällaisen moottorin voi korjata pidentääkseen sen käyttöikää. Harjattomilla moottoreilla on puolestaan korkeampi hyötysuhde ja suurempi kierroslukualue. Harjaton moottori tarjoaa suuremman tehon ja pidemmän käyttöajan. Ne vaativat vähäistä huoltoa ja ovat yleensä fyysisesti pienempiä.

Esimerkki

On olemassa monia erilaisia sähköpotkulautamalleja, joilla on omat etunsa. Yksinkertainen ja suosittu malli, jokaEL GOPED RIDGE Z1 EVO 250W on seisomalli ilman jousitusta ja taitettava, helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin, kun asut hieman pienemmässä tilassa tai sinulla ei ole pääsyä autotalliin. Se on myös kätevä, kun tarvitset matkustaa esimerkiksi bussilla tai junalla tai viedä mukaan leirintäalueelle. Koska se täyttää pyörän määritelmän laillisesti, sen moottori on harjaton 36V/250W. Huippunopeus on 20 km/h ja yhdellä latauksella pääset noin 35 km. Akun lataaminen kestää noin 4 tuntia.

Toisella puolella spektriä meillä on RIDGE ONE X-SCOOTER, joka on mopoksi luokiteltu malli. Siinä on sekä satula, iskunvaimentimet että leveämmät karkeakuvioiset renkaat. Moottori on tehokas harjaton 60V/3000W ja sen huippunopeus on 45 km/h. Ajomatka on jopa 50 km/lataus ja akun lataaminen kestää noin 6 tuntia.

 

Kun valitset sähköpotkulaudan mallia, voit lähteä liikkeelle odotetuista tarpeistasi. Aiotko matkustaa päivittäin kouluun tai töihin? Kuinka pitkä matka sinulla on määränpäähäsi, voitko ladata akun siellä? Minkälaiset pysäköinti- /säilytystilat sinulla on kotona? Otatko ajoneuvon mukaan lomalle voidaksesi tutkia suurempaa leirintäaluetta? Millaisella alustalla aiot pääasiassa ajaa, kaupungin kaduilla vai maantiellä? Riippumatta siitä, meillä on malleja jokaiseen tarpeeseen.

 

Tarvikkeet ja varaosat sähköpotkulautaan

Sähköpotkulautaan on saatavilla erilaisia tarvikkeita. Kun ajat sähköpotkulaudalla, on tärkeää olla suojattu ja ajaa turvallisesti, sekä itsesi että muiden tielläliikkujien vuoksi. Voit ajaa turvallisesti liikenteessä käyttämällä kypärää ja lisävaloja. Voit ostaa myös lukon ja hälyttimen turvatakseen ajoneuvosi pysäköinnin aikana.

Meillä on varaosia päivityksiin tai korjauksiin kaikkiin sähköpotkulaudan malleihimme. Saatat haluta ylimääräisen laturin työpaikalle tai jos onnettomuus sattuu, meillä on saatavilla pyöriä, moottoreita, akkuja, ohjausyksiköitä, iskunvaimentimia, jarrulevyjä jne.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pitkälle voi ajaa yhdellä latauksella?

Sähköpotkulauta voi ajaa 30-60 km yhdellä latauksella. Riippuen mallista, ajomatka voi vaihdella. Ajomatkaan vaikuttavat useat tekijät. Kuinka tehokas moottori laitteessa on, millainen akku siinä on, ulkolämpötila, vastatuuli ja ylämäet. Mutta ilmoitetut luvut ovat todennäköisiä normaaleissa olosuhteissa.

Voinko ajaa sähköpotkulaudallani talvella?

Kyllä, voit ajaa sähköpotkulaudallasi talvella. Varmista kuitenkin, että sähköpotkulautasi on sopiva jää-, lumisateen ja loskan sääolosuhteisiin. Luonnollisesti talvialustan tulee ottaa huomioon, koska se voi olla jäinen, luminen ja mutainen. Joten edellytys on todennäköisesti, että valitsemallasi mallilla on hieman suuremmat renkaat ja karkeakuvioiset renkaat. Sinun on myös sopeutettava nopeus ja ajotyyli tieolosuhteiden mukaan. Suosittelemme myös kypärän käyttöä talviajoon.

 

Mikä sähköpotkulauta on paras minulle?

Parhaiten sinulle sopiva sähköpotkulauta riippuu siitä, mihin aiot käyttää sitä. Aiotko ajaa kaupungissa ja käyttää ajoneuvoa työmatkoihin? Silloin pienempi ja kätevämpi malli voi sopia hyvin. Mutta jos sinun täytyy ajaa hieman pidempiä matkoja ja lisäksi epätasaisilla pinnoilla, voit harkita mallia, jossa on satula ja hieman suuremmat pyörät.

 

Suodata
  • Alennuksessa!
  • -90,00 €
Sähköinen Goped Ridge Q1 Pro 2000W
Viite: 20827 Saatavilla varastossa
Hinta 1 189,00 € -90,00 € Normaalihinta 1 279,00 €
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili