• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Autot

Tervetuloa radiokäyttöisten autojen osastollemme! Meiltä löydät laajan valikoiman malleja, jotka sopivat kaikille tasoille ja mieltymyksille. Sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Meiltä löydät niin aloittelijamalleja kuin edistyneitä harrastelijatason malleja, jotka tarjoavat aidon ajokokemuksen.

Tarjoamme radiokäyttöisiä autoja eri kokoisina, 1:18:sta aina 1:5:een asti. Mallimme ovat myös saatavilla sekä akku- että bensakäyttöisinä, joten riippumatta siitä, mitä mieltymyksiä sinulla on, meiltä löytyy jotain sinulle.

Harrastelijatason malleissamme on suhteellinen kaasu- ja ohjaustoiminto, mikä tekee autosi ohjaamisesta tarkempaa ja tarkempaa. Tämä tarjoaa aidon ajokokemuksen, joka sopii täydellisesti kokeneelle kuljettajalle.

Tarjoamme myös 4-vetomalleja ja 2-vetomalleja. 4-vetomme antavat erinomaisen pidon ja vakauden, mikä tekee niistä ihanteellisia maastoajoon. 2-vetomme taas tarjoavat urheilullisemman ajokokemuksen ja sopivat täydellisesti radalle tai tieliikenteeseen.

Meillä on myös erilaisia malleja, jotka on suunniteltu eri maastoille ja tarkoituksiin. Crawlers on ihanteellinen kivisille pinnoille maastoajoon ja nousee jyrkkiä mäkiä ylös. Buggy-mallit ovat nopeita ja ketteriä, mikä tekee niistä ihanteellisia radalle. Truggy-mallimme ovat hybridi buggy- ja monster truck -malleja ja ovat ihanteellisia sekä radalle että maastoajoon. Roadracers on suunniteltu korkeille nopeuksille tasaisella alustalla ja ovat ihanteellisia kilpa-ajoon. Lopuksi meillä on monster trucks, jotka ovat suuria ja kestäviä autoja, jotka ovat ihanteellisia maastoajoon ja hyppimiseen.

Olipa sinun etsimäsi radiokäyttöinen autotyyppi mikä tahansa, voit olla varma, että löydät sen täältä meiltä. Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä täydellinen malli juuri sinulle!

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili