• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Nastat

Ruuvitapit ja lumiketjut ovat kaksi tärkeintä lisävarustetta paremman pidon ja turvallisuuden saavuttamiseksi, kun ajat ATV:tä lumessa ja jäällä. Alla on joitain tekijöitä, joita sinun tulee harkita valitessasi ruuvitappeja ja lumiketjuja ATV:siin.

Ruuvitapit: Ruuvitapit voivat lisätä pidon ja vakauden ATV-renkaisiin lumisilla ja jäisillä pinnoilla. Valittavissa on eri kokoja ruuvitapeille, kuten 12mm, 15mm ja 19mm, ja on tärkeää valita oikea koko saadaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Ruuvitapit on helppo asentaa renkaisiin ja ne voidaan helposti poistaa, kun niitä ei enää tarvita.

12mm ruuvitapit: Nämä sopivat pienemmille ATV:lle ja moottoripyörille, ja ne tarjoavat hyvän pidon ja vakauden lumisilla ja jäisillä teillä.

15mm ruuvitapit: Nämä ovat sopivia suuremmille ATV:lle ja tarjoavat vielä paremman pidon ja vakauden vaativissa maastoissa ja lumisilla ja jäisillä teillä.

19mm ruuvitapit: Nämä ovat sopivia kaikkein vaativimpiin maasto-olosuhteisiin ja tarjoavat maksimaalisen pidon ja vakauden haastavimmissa olosuhteissa.

Kaikki ruuvitapit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja on suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Valikoimamme sisältää laajan valikoiman erikokoisia ruuvitappeja, ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja kaikille tuotteillemme.

Lumiketjut: Lumiketjut ovat toinen tärkeä osa talvivarustusta ATV:siin, ja ne voivat auttaa lisäämään pitoa lumisilla ja jäisillä pinnoilla. On tärkeää valita korkealaatuiset lumiketjut, jotka ovat tarpeeksi vahvoja kestämään vaativia maasto-olosuhteita ja riittävän joustavia sopeutuakseen renkaisiisi.

Fungarage.fi:n tavoitteena on tarjota korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ruuvitappeja ja lumiketjuja ja löydä tarpeisiisi sopiva koko. Olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan oikean ruuvitapin parantaaksesi ATV:n pidon ja turvallisuuden. Tilaa Fungarage.fi:stä tänään ja saat tilauksesi toimitettuna nopeasti ja vaivattomasti.

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili