• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Gel Ball Blasters

Hauska aktiviteetti sekä aikuisille että lapsille!

Gel Ball Blasters, myös nimeltään gelkuulapistoolit, ovat suosittu lelukategoria, joka tarjoaa jännittävän ja realistisen leikkikokemuksen. Nämä aseet on suunniteltu ampumaan pieniä geelikuulia, mikä mahdollistaa käyttäjän nauttia jännittävästä taistelumaisesta aktiviteetista.

Itse geelikuula on vedenpitävä pallo, joka on suunniteltu olemaan turvallinen ja kivuton käytettäessä. Kun kuulat osuvat pintaan, se tuntuu kevyeltä nipistykseltä, mikä tekee leikistä sekä hauskan että turvallisen kaikille osallistujille.

Gel Blasters tulevat eri malleissa ja koossa ja niitä voidaan mukauttaa yksilöllisten mieltymysten mukaan. Jotkut mallit toimivat sähköllä ja voivat ampua useita kuulia sekunnissa magneetin avulla, kun taas toiset mallit ovat manuaalisia ja vaativat lukon vetämisen ampumiseen yksi kuula kerrallaan.

Tämä kategoria on suosittu sekä lasten että aikuisten keskuudessa ja sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Gel Ball Blasters edistävät paitsi aktiivisuutta ja fyysistä harjoittelua, myös sosiaalista vuorovaikutusta ja tiimityötä.

On tärkeää noudattaa turvallisuusmääräyksiä ja sääntöjä Gel Ball Blastersin käytössä vahinkojen tai tahattoman vahingoittumisen välttämiseksi. Olipa se sitten leikkimiseen tai osallistumiseen järjestettyihin tapahtumiin, tämä kategoria tarjoaa jännittävän ja realistisen leikkikokemuksen kaikille harrastajille.

Suodata
Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili