Aloita Gel Blasterin kanssa!

Geelikuulat

Täytä ämpäri tai suuri PET-pullo lämpimällä hanavedellä. Lisää kuulat ja anna niiden seistä noin 2 tuntia. Kuulat ovat valmiita, kun ne ovat 7-8 mm kokoisia.

Mekaanisilla lippailla varustetut Blasterit

VINKKEJÄ!

Vaikka voi olla houkuttelevaa alkaa imuroida vilkkaan taistelun jälkeen, suosittelemme sinua olemaan kärsivällinen. Kuulista syntyvä roiske lähes katoaa, kun niiden sisältämä vesi haihtuu. Joten odota muutama tunti, niin tuskin huomaat niitä. Jos imuroidat ne liian aikaisin, imuriin tulee kosteaa ja kosteaa.

Gel Blaster on innovatiivinen lelu, joka tarjoaa tunteja hauskaa ja jännitystä.

Tämä tuote on täydellinen kaikenikäisille ja tarjoaa hauskan ja turvallisen strategisen leikkikokemuksen. Gel Blaster on monipuolinen lelu sekä sisä- että ulkotiloissa. Gel Blaster toimii sähkömoottorilla ja käyttää vesi-pohjaisia geelikuulia ammuksina. Nämä kuulat ovat pehmeitä ja turvallisia käyttää, mikä tekee siitä ihanteellisen leikkeihin ja ampumaharjoituksiin. Lisäksi tuote on ympäristöystävällinen, koska se ei tuota jätettä tai roskaa.

Eri lippaidensa ansiosta Gel Blaster voi pitää suuren määrän geelikuulia, mikä antaa sinulle mahdollisuuden osallistua pidempiin pelisessioihin ilman tarvetta ladata uudelleen. Lisäksi voit helposti täyttää lipas uusilla kuulilla, kun se on tyhjä.

Moottori antaa mukavan äänitehosteen, kun laukaiset laukauksiasi. Tämä lisää jännitystä ja realismia peliisi. Lisäksi se tulee uudelleenladattavalla akulla ja kätevällä USB-laturilla, mikä helpottaa tuotteen käyttöä.

Gel Blaster on täydellinen lelu kaikille, jotka rakastavat strategisia leikkejä ja seikkailuja. Sen turvallisen ja ympäristöystävällisen suunnittelun ansiosta voit nauttia hetkestäsi ilman huolta vahingoista tai negatiivisista seurauksista.

Jos etsit jännittävää ja hauskaa lelua, Gel Blaster on erinomainen valinta.

Täältä löydät useita erilaisia ??Gel Blaster -malleja ja tarvikkeita:


GEL BLASTER XDE-1
Blasterpistooli, jossa on yläsyöttöinen lipas, johon mahtuu noin 600 kuulaa.


GEL BLASTER XMP-5
Supercool Blaster MP-5-designilla, jossa on yläsyöttöinen lipas, johon mahtuu noin 600 kuulaa.
7,4 V:n akku lisätehoa varten!


GEL BLASTER X-47
Blaster-kivääri kiikaritähtäimellä ja mekaanisella lipasella.


GEL BLASTER XM-416
Blaster-kivääri kiikaritähtäimellä ja mekaanisella lipasella.
Säädettävä tukki ja tähtäin, joten voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Voit helposti säätää tukin pituuden ja tähdätä laukauksesi tarkasti maalia kohti.
7,4 V:n akku lisätehoa varten!

Kaikki mallit toimitetaan täydellisinä

  • Lipas
  • 3000 kpl geelikuulia
  • Akku
  • USB-laturi
  • Suojaavat lasit

TURVALLISUUS

Leikkiaset ja ammukset eivät sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Geeliammuksia ei saa nauttia.

Suojaa aina silmät suojalaseilla leikkiessäsi.

Älä koskaan tähtää asetta ketään kohti ilman suojalaseja.