• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Aurinkopaneelipaketti 300W Basic

Aurinkopaneelipaketti 300W Basic

Viite: SW-202330

Suurimman aurinkopaneelimme ansiosta 300W-paketti tarjoaa suuria mahdollisuuksia. Nopean akun latauksen ansiosta sinulla on runsaasti kapasiteettia hyödyntää mökkiä täysin.
24 492,48 €
Ennakkovaraus
Sisältää alv:n

  • Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Suurimman aurinkopaneelimme ansiosta 300 W paketti tarjoaa suuria mahdollisuuksia. Nopean akun latauksen ansiosta sinulla on runsaasti kapasiteettia hyödyntää mökkiä täysin. Tämä on paketti sinulle, joka olet mökillä pitkään kesällä ja usein myös keväällä ja syksyllä.

Paketti sopii täydellisesti sinulle, joka aiot varustaa mökin suurella 12V-jääkaapilla, kuten Kylskåp Cuisine 139 litraa, 12V, tai vastaavalla suurta virtaa vaativalla laitteella.

Korkean tehonsa ansiosta aurinkopaneeli tuottaa paljon sähköä kesällä ja lataa nopeasti akkupankin aurinkoenergialla. Voit hyödyntää kaiken energian lisäämällä yhden (tai jopa kaksi) 260 Ah akkua niiden kahden lisäksi, jotka sisältyvät pakettiin.

Voit myös lisätä aurinkopaneeleita ilman ongelmia, koska mukana tuleva Peak Power -säädin tukee jopa 30 A virtaa.

Voit myös harkita invertterin lisäämistä järjestelmään, joka pystyy käyttämään 230 V laitteita, kuten imuri, mikroaaltouuni, kodinelektroniikka jne.

Jos järjestelmää aikoo käyttää myös talvella, suosittelemme lisäämään generaattorin ja/tai tuulivoimalan.

Sunwinds aurinkopaneelipaketti sisältää kaiken tarvittavan auringon energian hyödyntämiseksi mökillä. Paketti sisältää akun, aurinkopaneelin, säätimen ja aloituspaketin kaapeleita ja liitäntämateriaaleja, kuten 12V-pistorasiaa, pistokkeita jne.

Paketti sisältää: Aurinkopaneeli

Aurinkopaneeli Grid 300W Säädettävä seinäteline suurille paneeleille

Akku

2 kpl Sunwind AGM 260Ah -akkua 2 kpl Liittämisjohtoa 1 x 50 mm2, 30 cm

Säädin

Aurinkosäädin PeakPower 2.0 30A MPPT 12/24V

Liitäntämateriaali

1 rulla 50 m kaapelia 2 x 2,5 mm² Sulakekotelo 2x10A & 1x16A 2 kpl Kaapelinpidikkeitä 4 kpl Pistokkeita 4 kpl Seinäpistorasioita 4 kpl Liitäntärasioita 1 kpl Akkukaapelia 1 kpl Siirtyminen tupakansytytinpistokkeeseen, esim. puhelimen lataamiseksi 1 kpl Kaapeli aurinkopaneeli/säädin noin 5 m 1 kpl Kaapeli säädin - sulakekeskus 1m 1 kpl Ruuvipussi 1 kpl Sulakesovitin Maxi + 2 kpl sulakkeita 1 kpl Käyttöohje/asennusohje

Paketit ovat perusvarustukseltaan valmiita, mutta kaikkia kaapeleita on harkittava ja tarvittaessa täydennettävä pakettiin sisältyvillä paksummilla kaapeleilla. On esimerkiksi tärkeää käyttää oikeaa kaapelin kokoa aurinkopaneelin ja säätimen sekä 12V-jääkaapin, vesipumpun, Wallas-dieselkaminan, TV jne. välinen kaapelointi.

Muista, ettet koskaan saa sekoittaa vanhoja ja uusia akkuja tai akkuja, joilla on eri koko tai tyyppi. Siksi on tärkeää harkita huolellisesti akkupankin kokoa jo nyt.

Viite SW-202330

Product reviews




13 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili