• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Aurinkosähköpaketti 300W 139 litran jääkaapilla.

Aurinkosähköpaketti 300W 139 litran jääkaapilla.

Viite: SW-202360

Paketti sisältää erittäin tehokkaan ja tehokkaan aurinkopaneelin, joka on kokonaiskapasiteetiltaan 300W. Tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan aloittamiseen. Paketti on varustettu kahdella (yhteensä 520 Ah) täysin huoltovapaalla AGM-akulla. Tässä paketissa olemme lisänneet 139 litran energiatehokkaan kompressori-jääkaapin.
31 337,28 €
Ennakkovaraus
Sisältää alv:n

  • Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Paketti sisältää erittäin tehokkaan ja tehokkaan aurinkopaneelin, joka on kokonaiskapasiteetiltaan 300 W. Tarvikkeisiin sisältyy kaikki tarvittava laitteisto aloittamiseen. Paketti on varustettu kahdella (yhteensä 520 Ah) täysin huoltovapaalla AGM-akulla. Tässä paketissa olemme lisänneet 139 litran energiatehokkaan kompressori-jääkaapin.

Lähtökohtana on, että mökkiä käytetään varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, pääasiassa viikonloppuisin ja kesällä hieman pidempinä aikoina. Paketti on suunniteltu voivan käyttää 12V-jääkaappia (139 litraa) lisäksi valaistusta, TV:tä, vedenpumppua ja muita pieniä sähkölaitteita. Huomaa, että jääkaapin energiankulutus vaihtelee suuresti riippuen ilman lämpötilasta ja siitä, miten jääkaappia käytetään. Jos jääkaappia on tarkoitus käyttää talvella, järjestelmä on täydennettävä esimerkiksi generaattorilla ja akkulaturilla. Invertterin avulla voit myös käyttää muita 230 V laitteita, kuten kotielektroniikkaa, imuria, mikroaaltouunia jne.

Voit helposti laajentaa järjestelmää lisäämällä aurinkopaneeleita, koska mukana tuleva Peak Power -säädin tukee jopa 30 A virtaa. Jos järjestelmää on tarkoitus käyttää ajoittain talvella, suosittelemme lisäämään generaattorin ja/tai tuulivoimalan.

Sunwinds aurinkopaneelipaketti sisältää kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseksi mökillä.

Paketti sisältää: Aurinkopaneeli

Aurinkopaneeli Grid 300W Säädettävä seinäteline aurinkopaneelille

Akku

2 kpl Sunwind AGM 260 Ah akkua 2 kpl Liittymäkaapelia 1 x 50 mm2, 30 cm

Säädin

Aurinkosäädin PeakPower 2.0 30A MPPT 12/24V

Jääkaappi

Kylskåp Cuisine 139 litraa, 12V

Liitäntämateriaali

1 rulla 50 m kaapelia 2 x 2,5 mm² Sulakekotelo 2x10A & 1x16A 2 kpl Kaapelikannattimia 4 kpl Pistokkeita 4 kpl Seinäpistorasioita 4 kpl Liittorasioita 1 kpl Akkukaapelia 1 kpl Siirtymä tupakansytytinpistorasiaan esimerkiksi matkapuhelimen lataamista varten 1 kpl Kaapelia aurinkopaneeli/säädin noin 5 m 1 kpl Kaapelia säädin - sulakekeskus 1m 1 kpl Ruuvipussi 1 kpl Sulakepidike Maxi + 2 kpl sulakkeita 1 kpl Käyttöohje/Asennusohje

Paketit ovat perusvarustukseltaan valmiita, mutta kaikkia kaapelikokoja on harkittava ja tarvittaessa täydennettävä pakettiin sisältyvillä paksummilla kaapeleilla. On esimerkiksi tärkeää käyttää oikeaa kaapelia aurinkopaneelin ja säätimen välillä sekä virtaa vaativille laitteille, kuten 12V-jääkaapille, vesipumpulle, Wallas-diesel-lämmittimelle, televisiolle jne.

Viite SW-202360

Product reviews




13 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili