• Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Elverkspaket Dometic TEC-29 | Köp billigt hos Fungarage

Dometic TEC-29 -virtalähde

Viite: SW-183108

Voimalaitos voi tuottaa tarvittavan sähkön, ja sen etuna on, että voit itse päättää, milloin sähköä tuotetaan. Et ole riippuvainen auringosta tai tuulesta.

5 872,00 €
Ennakkovaraus
Sisältää alv:n

  • Ilmainen toimitus yli 400 EUR
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Nopea toimitus
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Dometic TEC 29 -voimalaite

Sisältää:

1 kpl 183108 Bensiinigeneraattori TEC29 w/autostartti
1 kpl 183150 Polttoainesäiliö 15 litraa TEC-generaattorille.
1 kpl 183310 Apurele autonomiselle toiminnalle 25A.
1 kpl 192002 Victron MK3 - USB-liitäntä.
2 kpl 5402260 Kaapelikengät 6 - 10 mm2
2 kpl 540345 Kaapeli 2 x 10 mm2/mtr Valkoinen

Voimalaitos voi tuottaa tarvittavan sähkön ja sen etuna on, että sinä päätät, milloin sähköntuotanto tapahtuu. Et ole riippuvainen auringosta tai tuulesta.
Huomaa myös, että työkaluilla, kuten sähköporilla ja -sahoilla, on suuri käynnistysvirta ja ne vaativat käynnistykseen 3-5 kertaa nimellistehon.
Tämä on otettava huomioon generaattoria valittaessa. Dometic-virtageneraattoreilla saat kaiken tarvitsemasi tehon, jolla saavutat saman mukavuuden kuin kotona. Nämä laitteet kestävät 2,5 kertaa jatkuvan virran suuruisen käynnistysvirran. Kaukosäädintä napsauttamalla voit käyttää mikroaaltouunia, pölynimuria, pesukonetta tai vesipumppua. Näyttö kertoo, milloin on tankkauksen aika, huoltoaika ja sähkötiedot. Nykyaikainen elektroniikka takaa täydellisen siniaallon. Suurempaa tehoa varten voidaan useita yksiköitä kytkeä rinnakkain. Kun mökkiä käytetään paljon talvella ja tarvitset lisälatausta tai jos haluat käyttää esimerkiksi pesukonetta, astianpesukonetta, pölynimuria tai sähkötyökaluja, generaattori on käytännöllinen ja tarpeellinen investointi.

Kun saat meiltä autonomisen pakettiratkaisun, saat molempien maailmojen parhaat puolet. Esiohjelmoitujen järjestelmiemme avulla voit hyödyntää akkuvirtaa silloin, kun se on tarkoituksenmukaisinta, itse asiassa täysin ilmaista energiaa auringosta. Sen, mitä muut järjestelmät eivät hyödynnä, saatte täältä. Kun virrankulutus on suuri, esimerkiksi astianpesukoneesta, pesukoneesta tai muista laitteista, generaattori käynnistyy automaattisesti, eikä sinun tarvitse tyhjentää akkuja ensin ennen kuin generaattori käynnistyy. Näin saat maksimaalisen hyödyn kaikista komponenteista, ja käyttöikä pitenee kohtuullisen käytön ja hyödyntämisen myötä.
Kaikki järjestelmät voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Tarjoamme suuria ja pieniä järjestelmiä.

Viite SW-183108

Product reviews




4 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Favorites
There are no favorites
Navigoi osoitteessa
Tili