• Toimitus Ruotsista
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Lumilingot

Etsitkö lumilinkoa? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Olipa tarpeesi pienempi tai suurempi ja tehokkaampi lumilinko, löydät sen meiltä Fungarage.fi:stä, ja lisäksi erittäin edullisilla hinnoilla! Meillä on malleja ja kokoja, jotka sopivat pienelle pihalle tai suurelle pihalle.

Lumilinko-ostosopas - Kun haluat välttää lumitöiden tekemisen

Lumilinkomme auttavat sinua raivaamaan suurempia alueita helpommin ja nopeammin kuin perinteisellä lumilapiolla. Vaikka välillä onkin mukavaa ja terveellistä päästä ulos liikkumaan, niin nosto/kääntöliike lumitöissä eivät ole täysin optimaalisia selälle. Myös sydän on riskialueella.

Hanki hyvä lumilinko Fungarage.fi:stä - Säästä aikaa ja kehoa.

Tarvitsenko todella lumilinkoa?

Lumilingossa on monta etua tavallisiin lapiohommiin. Lumitöiden tekeminen on raskasta työtä ja helposti ylitetään oma suorituskyky. Monet tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden sydänkohtauksien ja lumimäärän välillä.

Vältä jäinen piha

Koska lumilinko tekee paljon helpommin ja nopeammin lumityöt suurekta alueelta, voit ylpeillä kauniiasta pihasta. Lisäksi se vähentää jään muodostumisen riskiä, kun saat lumet pois kunnolla. Soran levittäminen pihalle lumitöiden jälkeen tekee siitä entistä turvallisemman. Lumilinko ei ole vain niille, jotka asuvat pohjoisessa, vaikka se on itsestäänselvyys mökille tai maaseudulla asuville. Lähes koko Suomessa voi olla järkevää sijoittaa kestävään koneeseen, joka tuo iloa monta vuotta eteenpäin!

Meiltä löydät vain tehokkaita malleja

Valikoimamme lumilingoista koostuu ainoastaan kaksivaiheisesta lumilingoista. Ero perinteiseen yksivaiheiseen lumilinkoon on, että kaksivaiheisessa on pyöränvetolaite ja lumi murskautuu ennen ulosheittoa tehokkaalla tuulettimella. Yksivaiheisessa lumilingossa työnnetään itse linkoa eteenpäin ja lumi murskautuu ja linko heittää lumen ulos syöttöruuvin avulla. Jos ostat lumilingon meiltä, tiedät saavasi vahvemman moottorin, pystyt raivaamaan suurempia määriä lunta ja vältyt työntämästä konetta eteenpäin itse.

Huolto, varaosat ja lisävarusteet

Kuten kaikkien koneiden kanssa, on tärkeää huoltaa lumilinkoasi, jotta se kestää pidempään. Yksinkertainen vinkki on vaihtaa öljy ennen talvikauden alkua. Sinun pitäisi myös peittää lumilinko käytön jälkeen.

Usein ostettuja varaosia meillä fungarage.fi:ssä

Sytytystulpat
Syöttöruuvit
Vetopyörät/kumit
Vaihteistot
Tuuletin
Vaijerit

Usein kysyttyjä kysymyksiä lumilingoista:

Miten lumilinko toimii?

Lumilinko murskaa lumen syöttöruuvin avulla ja puhaltaa/heittää lumen pois ulosottoputkesta yläpuolella. Putki voidaan asettaa haluttuun suuntaan, jotta lumi päätyy oikeaan paikkaan.

Soveltuuko lumilinko vain pohjois-Suomeen?

Lumilinko on erittäin kätevä talvisin, erityisesti alueilla, joissa on paljon lunta talvella. Mutta se on myös arvokas hankinta muualla maassa, sillä se säästää sekä sydäntä että selkää lumitöissä.

Mikä lumilinko sopii minulle?

Jos sinulla on hieman isompi piha, jossa on erilaisia kaltevuuksia, niin lumilinko telaketjuilla saattaa olla paras valinta. Jos sinulla on pienempi piha, niin lumilinko pyörillä todennäköisesti toimii hyvin.

Paljon lumilingot maksavat?

Meiltä Fungarage.fi:stä löydät lumilinkoja noin 4-500 eurosta jopa 2000euroon.

5 tuotteet

Lumilinko – Worker Snow Master 600 GP
Boka Nu

Lumilinko – Worker Snow Master 600 GP

Art. 19105

Saapuu 2023-12-12

495 €
Lumilinko – Worker Snow Master 650Pro GP
Boka Nu

Lumilinko – Worker Snow Master 650Pro GP

Art. 19106

Saapuu 2023-12-12

749 €
19107_0

Snowblower Worker Snow Master 900PRO GP

Art. 19107

Käyttäjän määrittämä tila 1

892 €
Lumilinko – Worker Snow Master 1200Pro GP

Lumilinko – Worker Snow Master 1200Pro GP

Art. 19108

Käyttäjän määrittämä tila 1

1 289 €

Olet nähnyt 5 tuotetta 5 tuotteesta

Kahvin kanssa yksi keksi?

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että tämä verkkosivusto toimii mahdollisimman hyvin.

Lue lisää