• Toimitus Ruotsista
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Yleiset ostoehdot

Yhteystiedot
Brantech imp AB
Yritysnumero: 556683-1268
Tunbytorpsgatan 4A
721 37 Västerås
Ruotsi

Sähköposti: info@fungarage.fi

Yleiset sopimusehdot ja soveltamisala
Nämä ostoehdot ovat sovellettu ajamaan asian, jos Suomenlaki, mikään muu laki tai sääntö ei määrää ehtoja.
fungarageKun käytät fungarage.fi verkkokauppaa tarkoittaen, tilatessasi sieltä tuotteita, tai rekisteröitymällä asiakkaaksi hyväksyt nämä yleiset sopimusehdot ja sitoudut noudattamaan sopimusta.

Fungarage.fi verkkokaupan asiakkaana voivat olla yksityishenkil√∂t sek√§ yritys ja yhteis√∂t. (‚ÄĚkuluttaja-asiakas‚ÄĚ tai ‚ÄĚYritysasiakas‚ÄĚ).
Jos toimit kuluttaja-asiakkaana fungarage verkkokaupassa, noudatamme yleisten sopimusehtojen lisäksi kulloinkin voimassaolevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä.
Jos toimit yritysasiakkaana fungarage verkkokaupassa, noudatamme ensisijaisesti näitä yleisiä sopimusehtoja ja toissijaisesti kulloinkin voimassa olevaa kauppalakia.

Hinnoittelu
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin ole mainittu. Tuotteiden hinnan lisäksi tulee myös toimituskulut, jotka lasketaan ajankohtaisen hinnoittelulistan mukaan.
Me varaudumme että hinnat voivat muuttua milloin tahansa ja verkkokaupassa tarjottujen tuotteiden kulloinkin voimassa olevat hinnat ilmenevät www.fungarage.fi -sivulla tuotesivulla.

Tarjos- ja kampanjatuotteiden hinnat ovat voimassa ilmoitetun voimassaoloajan edellytt√§en, ett√§ tuotteita on saatavilla, mik√§li varatut tuotteet loppuvat tai tuotteita ei ole en√§√§ saatavilla, ‚ÄĚfungarage.fi‚ÄĚ ei ole velvollisuutta toimittaa kyseisi√§ tuotteita tai korvata niit√§ muilla tuotteilla.

Jos hinnat muuttuvat tilauksesi jälkeen, ilmoitamme sinulle ajoissa, tässä tilanteessa on sinulla täysi oikeus perua tilauksesi ja palautamme koko ostotilauksen.

Tilaus
Tilauksesi on sitova ja jos meillä ei ole mahdollisuutta poistaa tilaustasi jostain syystä ja se on jo lähetetty tulemme veloittamaan toimituskulut ja hallintamaksun.

Toimitus
HUOM: Covid-19 (Koronavirus):en takia voi toimitukset viivästyä päivillä koska meidän yhteistyökumppaneilla on toimitusvaikeuksia!
Tuotteemme toimitetaan laatikoissa ja osa tuotteista pitää itse kasata.
Tuotteet jotka painavat yli 20kg lähetetään DB Schenkersystem tai DB Schenkerpart Load tavalla kotiinkuljetettuna.
Saat tekstiviesti ilmoituksen etukäteen ennen toimitusta.
Tuotteet jotka painavata alta 20kg lähetetään lähimpään noutopisteeseen DB Schenkerparcel ombud toimitustavalla. Jos asut alueella jossa ei ole toimituspistettä, lähetetään toimituksesi kotiasi. (Jossain tapauksissa voi kotiinkuljetus johtua muistakin syistä).
Jos saat tuotteesi kotiinkuljetettuna on tärkeää että olet paikalla että voit ottaa vastaan toimituksesi, jos et ole paikanpäällä lähetetään pakettisi lähimpään DB Schenker noutopisteeseen joka voi olla monien kymmenien kilometrien päässä.
Me kehottamme pitämään toimitustasi silmällä, jotta et joudu maksamaan lisäkuluja tomituksesta.

DB Schenkersystem:illä lähetetyt paketit/toimitukset ovat noudettava terminaalilta viiden (5) päivän sisällä, muuten ne palautetaan lähettäjälle (Brantech imp AB)

DB Schenkerparcel ombud:illa lähetetyt paketit/toimitukset on noudettava noutopisteestä 14 päivän sisällä, muuten ne toimitetaan takaisin lähettäjälle (Brantech imp AB)

Me emme kustanna ylimääräisiä ajoja/toimituksia.

HUOM! Me emme voi toimittaa boksi/laatikko osoitteesiin

Jos et nouda pakettiasi me veloitamme tomituskulut edes takaisin sekä 40 euroa käsittelykuluja.

Reklamaatiot
Kaikki tilaukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme tekemään niin pian kuin mahdollista toimituksen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen: info@fungarage.fi.
Me pyrimme selvittämään asian/reklamaation mahdollisimman pian, jos reklamaatiossa hyväksymmen palautuksen lähetämme teille palautukseen tarvittavat toimituspaperit.
Palauttaessasi tulee tuotteen olla pakattuna alkuperäiseen pakettiinsa.
Jos alkuperäispaketti on kadonnut tai hajonnut, tulee sinun paketoida samankaltaiseen, yhtä suureen ja kestävään pakettiin.
HUOM! Jos tuotetta ei palauteta alkuperäisessä paketissa emme kustanna vahinkoja tai vaurioita jotka ovat sattuneet toimituksen aikana.
Jos tulee ilmi että reklamaatio ei ole takuuasia, tulee sinun (ostajan) maksaa palautuskulut ja uudet toimituskulut saadaksesi tuotteen takaisin.
fungarage.fi, brantech imp ab ei kustanna kasaus tai purkaus maksuja.

Kuljetusvauriot
Näin tulee toimia jos toimituksesi on vaurioitunut kuljetuksen aikana, hävinnyt toimituksen aikana tai muuten väärin käsitelty:

  • Tarkista ett√§ olet saanut oikean m√§√§r√§n paketteja toimituksessasi ja onko paketissasi n√§kyvi√§ vaurioita.
  • Huomauta vauriosta heti kun otat vastaan toimituksesi.
  • Jos tuotteesi on vaurioitunut tulee sinun ottaa se vastaan ja kuvata kaikki vauriot, t√§m√§n j√§lkeen ottaa meihin yhteytt√§ s√§hk√∂postitse: info@fungarage.fi
  • Kaikki vauriot jotka esiintyv√§t toimituksen/paketin avatessa tulee ilmoittaa kuvien kanssa s√§hk√∂postitse.
  • Jos toimituksesi ei ole tullut perille ja ep√§ilet sen h√§vinneen matkalla tulee sinun ottaa yhteytt√§ DB Schenkerin asiakastukeen ensisijaisesti.
    Täältä löydät DB Schenkerin yhteystiedot:

Palauttaminen ‚Äď Palautusoikeus

Yksityiskuluttajana sinulla on 14 päivän palautusoikeus lain mukaan.
Palautusoikeus lasketaan päivästä, jolloin vastaanotit toimituksesi (Tai suuren osan siitä).
Sinun tulee ottaa meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

Palautus tulee tehdä seuraavaan osoitteeseen:
Brantech imp AB
Tunbytorpsgatan 4A
72137 Västerås
Sverige

Me emme ota vastaan toimituksia, jotka tulee ennakko maksaa ennen hakua.

Jos käytät palautusoikeuttasi, tulee sinun lähettää tuotteesi ilman turhia/tarpeettomia myöhästymisiä 14 päivän sisällä. Miten lähetät tuotteesi takaisin saat itse päättää ja palautusoikeutta käyttäessä tulee sinun myös kustantaa toimituskulut.
Jos asuinpaikallasi ei ole mahdollisuutta tai asut logistiikka-alueen ulkopuolella voimme auttaa sinua palauituksessa, mutta silloin vähennämme palautuskulut ostosummasta.
Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä paketissa tai sen kanssa samassa toimituksessa.
Palautusoikeus tarkoittaa sitä että saat avata paketin ja kokeilla tuotetta mutta et saa huonontaa sen kuntoa merkittävästi.
*Lue myös: Vaurioitunut tuote ja tuote ei uudenveroinen.
Palautusoikeus ei päde jos kuluttaja on muuttanut tai vahingoittanut tuotetta millään tavalla.
Yritysasiakkaana et voi käyttää palautusoikeutta.
Palautusoikeutta ei voi käyttää jos tuote on korjattu takuuseen.
Rahat palautetaan 30 päivän sisällä.

*Vaurioitunut tai ei uudenveroinen tuote
Huomioi että jos olet käyttänyt tuotetta niin että se on kulunut tarvittavaa kokeilua enemmän. On meillä lainmukainen oikeus vähentää kustannukset sinulle maksettavasta palautuksesta.
Syynä tähän on että tuotetta ei voida enää myydä uutena vaan käytettynä.
Tämä pätee myös jos tuotteen alkuperäinen paketti on kadoksissa tai rikki.
Käytä aina läpinäkyvää teippiä tuotetta palauttaessa, jos käytät muuta teippiä joudut kustantamaan rikkinäisen paketin.

Brantech imp AB ei kustanna mitään vaurioita jotka ovat tulleet palautustoimituksen aikana. Tämän takia tulee sinun olla varma että olet paketoinut tuotteet hyvin, tämä myös siitä syystä että kuljetusyritykset eivät yleensä kustanna vahinkoja jos tuote on väärinpaketoitu.

Henkilö- ja muut omaisuusvauriot
fungarage.fi, Brantech imp AB ei ole vastuussa mistään onnettomuuksista tai vaurioista joissa joko käyttäjä tai muu vahingoittaa itsensä tai muuta omaisuutta. Vahinkoja voi tulla tuotetta käyttäessä tai sen jälkeen, tästä syystä fungarage.fi Brantech imp AB kehoittaa käyttämään hyväksyttyjä suojavarusteita, esimerkiksi kypärää, hanskoja, polvi- ja muita tarvittavia suojia.  

Takuu
Kaikki polttoainemoottroilla toimivat ajoneuvot, jotka eivät ole liikennekäyttöön, lasketaan leikki/kilpailu ajoneuvoiksi. Tästä syystä takuu suojaa vain valmistusvirheet ja että tuote toimii niin kun sen on ajateltu, tämä takuu tarkoittaa että tulee toimia tyydyttävästi ensimmäisen käyttökerran. Jos tuote ei toimi tyydyttävästi tulee sinun ottaa yhteyttä meihin kolmenkymmenen (30) päivän sisällä tilauspäivästä.

Muilla tuotteilla on yhden (1) vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. 

Takuu ei korvaa vaurioita/vikoja väärinkäsittelyn, varomattomuuden, väärin huolletun tuotteen tuloksena. Eikä myöskään kulutusosia kuten esimerkiksi renkaita, akkuja/pattereitam, moottorinhihnoja, lamppuja, puslia, laakeria jne.
Takuu ei myöskään korvaa muoviosia jotka voivat hajota eikä ruostevaurioita esimerkiksi rungossa, tangossa tai vastaavassa.

Takuu astuu voimaan aina ostopäivästä eteenpäin.

Ikäraja
Tilataksesi nettikaupastamme tulee sinun olla vähintään 16 vuotta, HUOM! Kaikki tilaukset alta 16 vuotiailta pitää huoltajan vahvistaa.

Väärennetyt/haitta tilaukset ja huijaukset
Kaikki tilaukset joita ei ole maksettu poistetaan 5 päivän sisällä lasketaan haittatilaukseksi. Jos tämä toistuu moneen kertaan tulemme veloittamaan sinua 40 euron laskulla käsittelykuluja.

Tietosuojakäytäntö ja GDPR
Kaikkia henkilötietoja, joita annat fungarage.fi, Brantech imp AB:n käyttää, käsitellään kaikella kunnioituksella. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille osapuolille. Meille antamasi tiedot tallennetaan, jotta voimme täyttää takuu- ja asiakaspalveluvelvoitteemme. Voit valita itse, haluatko ottaa osaa meidän uutiskirjeestä. Voit perua uutiskirjeen siirtymällä etusivun alareunaan www.fungarage.fi. Uusi tietosuoja-asetus sisältää, että sinulla asiakkaana on oikeus tulla unohdetuksi. Jos haluat poistaa henkilötietosi, ota yhteyttä info@fungarage.fi. Mikäli päätät asiakkaana poistua ennen takuuajan umpeutumista, haluamme kiinnittää huomiosi siihen, että se voi vaikeuttaa takuuasioiden hoitamista. Kaikki asiakkaat, jotka eivät ole olleet aktiivisia viimeisen kolmen vuoden aikana, poistetaan automaattisesti.

‚ÄĚBetalningsl√∂sning‚ÄĚ, joka on PSP-palvelumme (Payment Service Provider), t√§ytt√§√§ tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja suojaa tietosi ulkoisilta tunkeutumisilta. Kun hyv√§ksyt ostoksesi, hyv√§ksyt heid√§n ehtonsa.

Force¬†Majeure ‚Äď Ylivoimaset esteet.
Brantech imp AB on vapautettu seuraamuksista tiettyjen tämän sopimuksen velvoitteiden täyttä jättämisestä, jos epäonnistuminen perustuu alla kuvattuihin lieventäviin seikkoihin ja seikka vaikeuttaa, estää tai viivästyttää täyttämistä. Tällaisina lieventävinä seikkaina on pidettävä mm. viranomaisen toiminta tai laiminlyönti, uusi tai muutettu lainsäädäntö, konflikti työmarkkinoilla, saarto, lakko, tulipalo tai tulva, sabotaasi tai suuronnettomuus. Ylivoimaiseen esteeseen kuuluvat myös viranomaisten päätökset, jotka vaikuttavat markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti, kuten rajoitukset, varoitukset, myyntikiellot jne. Saadaksesi lisätietoa yllä mainitun tilanteen soveltamisesta, ota yhteyttä osoitteeseen info@fungarage.fi.

Kahvin kanssa yksi keksi?

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että tämä verkkosivusto toimii mahdollisimman hyvin.

Lue lisää