• Toimitus Ruotsista
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista
Hätävirtapaketti / UPS 1,4 kWh AGM
Hätävirtapaketti / UPS 1,4 kWh AGM
Hätävirtapaketti / UPS 1,4 kWh AGM
Hätävirtapaketti / UPS 1,4 kWh AGM
Hätävirtapaketti / UPS 1,4 kWh AGM

Hätävirtapaketti / UPS 1,4 kWh AGM

Tuotenro:SW-860282
Tärkeimpien sähkölaitteiden automaattiseen käyttöön sähkökatkon sattuessa. Mukana akku, yhdistetty laturi/invertteri automaattireleellä ja johdotus. Järjestelmä on mitoitettu syöttämään tehoa esimerkiksi 30 W kiertovesipumpulle n. 2 päivää.
1 181 €

Toimitusaika 10-15 työpäivää

  • Toimitus Ruotsista
  • Tuotteiden varastointi Ruotsissa
  • Kotiinkuljetus
  • Osamaksu mahdollista

Tuotekuvaus

Varavirtajärjestelmä tärkeimpien sähkölaitteiden automaattiseen toimintaan sähkökatkon sattuessa.

Mukana akku, yhdistetty laturi/invertteri automaattireleellä ja johdotus. Järjestelmä on mitoitettu syöttämään tehoa esimerkiksi 30 W kiertovesipumpulle n. 2 päivää, mutta voit käyttää myös muita kuluttajia, kuten jääkaappi/pakastin ja vastaavat.

Käytettävissä oleva energia: 1,4 kWh
Invertteri, jatkuva: 500VA (≈ 400W)
Latausvirta: 20A (12V)
Akun jännite: 12V
Akku: 226 Ah (C20)

Arvioitu käyttöaika 100 W kulutuksella: n. 14 tuntia
Arvioitu käyttöaika 30 W kulutuksella: n. 47 tuntia

Sisältö

  • Akku: Sunwind AGM 260Ah
  • Yhdistetty laturi/invertteri: Victron Multiplus 12/500/20-16
  • Muuta: Akkukaapeli 2 x 16mm²


Pidä tärkeät laitteet käynnissä
Suurin osa talosta toimii sähköllä. Sähkökatkon sattuessa voit käyttää hätäsähköjärjestelmää pitämään tärkeimmät sähkönkuluttajat käynnissä. Se voi olla esimerkiksi lämmitysjärjestelmän kiertovesipumppu, keittiön jääkaappi ja pakastin tai muu tärkeä laite, joka ei saa pysähtyä. Pääset myös lataamaan puhelimia ja tietokoneita ja voit esimerkiksi kuunnella radiota.

Ennen kuin valitset kotitaloudellesi sopivan järjestelmän, sinun tulee päättää, mitä sähkönkuluttajia käytetään. Lue lisää artikkelista "Varasähköjärjestelmän mitoitus".

Käyttö
Varasähköjärjestelmä on ensisijaisesti tarkoitettu turvaamaan talon tärkeimmät asiat. Se ei suoraan korvaa sähköverkosta tulevaa sähköä. Tämä varajärjestelmä ei siis käyttökelpoinen esimerkiksi lämmitykseen, ruoanlaittoon tai vastaaviin tehoa vaativiin tehtäviin.

Sähkökatkon sattuessa lämmitykseen suosittelemme sen sijaan puu-, kaasu-, petroli- tai diesellämmittimiä. Ruoanlaitto voidaan tehdä kaasuliesillä tai esimerkiksi kaasugrillillä.

Akut
Järjestelmät toimitetaan AGM- tai litiumakuilla. Kun olemme laskeneet "Käytettävissä olevaa energiaa" kWh:na, olemme ottaneet huomioon todellisen energian, jota suositellaan käytettäväksi, eli kuinka akut kestävät purkamista. AGM-akkua ei saa purkaa yli 50 % energiasisällöstä. Tämä vahingoittaa akkua ja lyhentää sen käyttöikää. Litiumparistosta voit periaatteessa käyttää 100 % energiasta, jolla ne ladataan.

Tasavirta / vaihtovirta
Energia varastoituu akkuun 12V tasavirran muodossa. Jotta tätä energiaa voidaan käyttää 230 V vaihtovirtana, virta on muutettava. Tämä tapahtuu mukana tulevan invertterin kautta. Muista, että invertterillä on raja sille, kuinka paljon tehoa sitä voidaan ladata. Jos aiot käyttää suuria kuluttajia, sinun on ehkä valittava suurempi invertteri. Tarkista, mitä tehoa kuluttajasi tarvitsevat verrattuna tehoon, jonka mukana toimitettu invertteri pystyy käsittelemään.

Laturi ja invertteri
Akku pidetään jatkuvasti ladattuna mukana toimitetulla laturilla, joka on kytketty verkkovirtaan. Sekä laturi että invertteri ovat korkealaatuisia tunnetulta Victron Energyltä. Victronin lisävarusteilla (myydään erikseen) voit seurata ja kauko-ohjata koko järjestelmää VictronConnect-mobiilisovelluksessa.

Automaattinen päällekytkentä
Varasähköjärjestelmämme toimitetaan automaattisella aktivoitumismahdollisuudella sähkökatkon sattuessa. Siirtyminen akkukäyttöön tapahtuu välittömästi huomaamatta.

Yhteys
Voit liittää laturin ja invertterin akkuun itse, mutta liittäminen 230 V järjestelmään tulee tehdä valtuutetun sähköasentajan tehtävä. Sähköasentaja vastaa myös kaikista tarvittavat materiaalit laitoksen integroimiseksi sähköjärjestelmääsi, kuten kaapelit, nastat, kytkentärasiat ja vastaavat.

Kahvin kanssa yksi keksi?

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että tämä verkkosivusto toimii mahdollisimman hyvin.

Lue lisää